Plan een evenement

Wilt u een evenement organiseren voor een speciale gelegenheid? Cospaia zorgt ervoor en belooft u een meer dan geslaagde avond in één van de verschillende zalen van het restaurant. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Organiseer een zakelijk evenement

Wil u een professioneel evenement te organiseren?

Vertrouw dit toe aan het Cospaia team en kies een gepaste en comfortabele ruimte waar het aangenaam vertoeven is met met al uw gasten. De drie aparte zalen, maar ook de lounge, de verwarmde veranda en het grote terras met rooftop zullen u zeker niet ontgoochelen!

Privatisering van zalen

Het is mogelijk om een of meer zalen van ons restaurant restaurant te privatiseren voor evenementen zoals verjaardagsfeestjes, bruiloften, bedrijfsfeesten etc... In de meeste gevallen vragen wij geen huur voor de zaal. Wij bieden u een ruime keuze aan groepsmenu's.

  • Salon Cospaia (privé zaal voor maximaal 60 personen)
  • Een van de zalen van het restaurant (barok tot 60 personen en silver tot 30)
  • Onze trendy bar (tot 150 personen staand)
  • Het terras: 80 personen diner of 200 personen staand

Groepsmenu’s

Enkel op reservatie vanaf 15 personen.


Menu I - 45

Rundscarpaccio, notensla, parmezaan

Gebakken zalm, seizoen groenten, geplette aardappelen, choron saus

Tiramisu met speculaas

Menu II - 45

Duo de croquettes: grijze garnalen en kaas

Runds Filet mignon - salade, champignon saus, frietjes

Crème brulée

Menu III - 50

Tartaar van verse zalm, citroenolie en confituur van citrus

Kabeljauw, biscaye saus, espuma van aardappelen met kleine groentjes

Moelleux au chocolat - vanille ijs

Menu IV - 50

Gebakken gamba’s in mango curry, kruidenolie, algen

Kalfsrib, jus met truffel, groentjes en puree van aardappelen

Pasteis de Nata - fruit coulis en mango sorbet

Menu V - 55

Gebakken St. Jacobsnoten, mousseline van wortel, kruiden

Eendenborst, assortiment groenten en fruit, gekonfijte sjalot

Moelleux au chocolat, vanille ijs

Menu VI - 55

Huisgemaakte foie gras, vijgen, brioche brood

Kabeljauw, biscaye saus, espuma van aardappelen met kleine groentjes

Tiramisu met speculaas

Menu VII - 65

Tartaar van verse zalm, citroenolie en confituur van citrus

Stoofpotje van linzen, kippenei van de boerderij op 64 °, espuma

Licht gebakken rode tonijn, krokante groentjes en witte rijst

Crème brulée

Menu VIII - 69

Huisgemaakte foie gras, vijgen, brioche brood

Gebakken gamba’s in mango curry, kruidenolie, algen

Kalfsrib, jus met truffel, groentjes en puree van aardappelen

Pasteis de Nata - fruit coulis en mango sorbet

Kaas ipv dessert + 5

Option végétarien

Burrata , gekonfijte tomaten, kruidenpuree en tapenade van zwarte olijven

Verse pasta, aubergines en tomaat, basilicum

Option vegan

Vegan tartaar, kleine groentjes, quinoa, citroen-munt olie

Assortiment van gebakken seizoensgroenten

Wijnen

Pe Branco, fine Portuguese wine 15 pp

Pe Tinto, fine Portuguese wine 15 pp

Chardonnay 'Premium', Delbeaux, Pays d'Oc IGP 18 pp

Merlot 'Premium', Delbeaux, Pays d'Oc IGP 18 pp

Grand Ardeche Chardonnay 23 pp

Côtes du Rhône Domaine de la Janasse 23 pp

Pouilly Fuissé, Domaine Louis Latour, Bourgogne 30 pp

Roches de Yon Figeac St. Emillion Grand Cru, Bordeaux 30 pp

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.

Cookies accepteren Cookies beheren