Plan een evenement
Wilt u een evenement organiseren voor een speciale gelegenheid? Cospaia zorgt ervoor en belooft u een meer dan geslaagde avond in één van de verschillende zalen van het restaurant. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Organiseer een zakelijk evenement
Wil u een professioneel evenement te organiseren?
Vertrouw dit toe aan het Cospaia team en kies een gepaste en comfortabele ruimte waar het aangenaam vertoeven is met met al uw gasten. De drie aparte zalen, maar ook de lounge, de verwarmde veranda en het grote terras met rooftop zullen u zeker niet ontgoochelen!
Privatisering van zalen
Het is mogelijk om een of meer zalen van ons restaurant restaurant te privatiseren voor evenementen zoals verjaardagsfeestjes, bruiloften, bedrijfsfeesten etc... In de meeste gevallen vragen wij geen huur voor de zaal. Wij bieden u een ruime keuze aan groepsmenu's.
- Salon Cospaia (privé zaal voor maximaal 60 personen)
- Een van de zalen van het restaurant (barok tot 60 personen en silver tot 30)
- Onze trendy bar (tot 150 personen staand)
- Het terras: 80 personen diner of 200 personen staand
Groepsmenu’s
Enkel op reservatie vanaf 15 personen.
Menu I - 45
Rundscarpaccio, notensla, parmezaan
Gebakken zalm, seizoen groenten, geplette aardappelen, choron saus
Tiramisu met speculaas
Menu II - 45
Duo de croquettes: grijze garnalen en kaas
Runds Filet mignon - salade, champignon saus, frietjes
Crème brulée
Menu III - 50
Tartaar van verse zalm, citroenolie en confituur van citrus
Kabeljauw, biscaye saus, espuma van aardappelen met kleine groentjes
Moelleux au chocolat - vanille ijs
Menu IV - 50
Gebakken gamba’s in mango curry, kruidenolie, algen
Kalfsrib, jus met truffel, groentjes en puree van aardappelen
Pasteis de Nata - fruit coulis en mango sorbet
Menu V - 55
Gebakken St. Jacobsnoten, mousseline van wortel, kruiden
Eendenborst, assortiment groenten en fruit, gekonfijte sjalot
Moelleux au chocolat, vanille ijs
Menu VI - 55
Huisgemaakte foie gras, vijgen, brioche brood
Kabeljauw, biscaye saus, espuma van aardappelen met kleine groentjes
Tiramisu met speculaas
Menu VII - 65
Tartaar van verse zalm, citroenolie en confituur van citrus
Stoofpotje van linzen, kippenei van de boerderij op 64 °, espuma
Licht gebakken rode tonijn, krokante groentjes en witte rijst
Crème brulée
Menu VIII - 69
Huisgemaakte foie gras, vijgen, brioche brood
Gebakken gamba’s in mango curry, kruidenolie, algen
Kalfsrib, jus met truffel, groentjes en puree van aardappelen
Pasteis de Nata - fruit coulis en mango sorbet
Kaas ipv dessert + 5
Option végétarien
Burrata , gekonfijte tomaten, kruidenpuree en tapenade van zwarte olijven
Verse pasta, aubergines en tomaat, basilicum
Option vegan
Vegan tartaar, kleine groentjes, quinoa, citroen-munt olie
Assortiment van gebakken seizoensgroenten
Wijnen
Pe Branco, fine Portuguese wine 15 pp
Pe Tinto, fine Portuguese wine 15 pp
Chardonnay 'Premium', Delbeaux, Pays d'Oc IGP 18 pp
Merlot 'Premium', Delbeaux, Pays d'Oc IGP 18 pp
Grand Ardeche Chardonnay 23 pp
Côtes du Rhône Domaine de la Janasse 23 pp
Pouilly Fuissé, Domaine Louis Latour, Bourgogne 30 pp
Roches de Yon Figeac St. Emillion Grand Cru, Bordeaux 30 pp